Αποτέλεσμα εικόνας για Παράδεισος

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Τίποτα...Δεν υπάρχει «εαυτός»

Ο Λόγος σάρξ εγένετο και εσκήνωσεν εν ημίν.Ο Χριστός Όσα Είπε Δεν Ήταν Τίποτα Για Το Έξω.Όλα για μέσα,  για την ψυχή Στην Πρώτη Παρουσία ,τον κατάλαβαν πέντε-δέκα. Στη Δεύτερη..όποιων το έξω είναι νεκρό για όλα τα άλλα …αυτοί μόνο θα δουν.Για όλους τους άλλους..  Δύσκολες Μέρες. Φοβερές Στιγμές. Δεν είναι ούτε φόβος να μας πιάσει, ούτε πανικός.Πρώτη φορά στη ζωή μας θα αμφισβητήσουμε … ότι βιώναμε μέχρι τώρα.Δεν ξέρουμε πώς θα ‘ρθει.Γιατί και τότε περίμεναν τον Μεσσία …Τον περίμεναν ένδοξο Βασιλιά.Κι Αυτός γεννήθηκε σε μια φάτνη. 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για πάλι στην καρδιά του Χριστού αρνούμενη τον δηλητηριασμένο..καρπό.

Πώς θα γίνει αυτό στις μέρες μας;  Που έχουμε ένα σωρό επιθυμίες επάνω μας;Που .. Έχουμε Πολλαπλές, Χιλιάδες, Εκατομμύρια Υποστάσεις.. Ενός Ανθρώπου..

 Αποτέλεσμα εικόνας για πάλι στην καρδιά του Χριστού αρνούμενη τον δηλητηριασμένο..καρπό.

 Βάλαμε πολλά δεσμά κι έτσι η ψυχή δεν μπορεί να κοινωνήσει με το πνεύμα της μέσα. Δεν γεννάει τον Λόγο.Σταμάτησα την προσευχή.Σκέφτομαι ότι.. δεν προσεύχομαι, αλλά με το που ξαπλώνω στο κρεβάτι λέω..Άιντε αύριο και κατευθείαν ύπνο.Ούτε μια φορά τον σταυρό μου. «Θεέ μου ξέρεις Εσύ»..«δικός Σου είμαι, Εσύ κάνε με ότι θέλεις».Δηλαδή δυο κουβέντες με πόνο κι αμέσως αρχίζει, και η ψυχή να ετοιμάζεται για τον Κύριό της.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για πάλι στην καρδιά του Χριστού αρνούμενη τον δηλητηριασμένο..καρπό.

 

Δηλαδή ήμασταν μέσα στην καρδιά του Θεού, που ήταν όλα καλά λίαν. Όλα καλά λίαν τα ‘φτιαξε ο Κύριος.Κι εκεί πια ο άνθρωπος αρνείται τα καλά του Θεού, τα καλά όλα.και προσπαθεί να γίνει κάτι αυτός που θέλει, με δική του επιλογή.Και από πολύ αγάπη ο Κύριος .τον βγάζει εκτός της καρδιάς Του, εκτός του παραδείσου,για να νοιώσει την εξορία.ώστε συνειδητά να ‘ρθει στιγμή να επιστρέψει πάλι.στη.. καρδιά του Θεού παραδίδοντας τον ….καρπό της γνώσεως.Αυτό θα γίνει στο τέλος,εν τω προσώπω των δύο προφητών, που πλέον αυτοί θα αρνηθούν όλη αυτή τη γνώση,όλη αυτή τη φανέρωση που θα είναι μπροστά στο πρόσωπο του αντιχρίστου.Θα αρνηθούν όλο αυτό το ¨πράγμα ¨και θα το στηλιτεύσουνε για να επιστρέψει η ψυχή μετά από τόσους αιώνες πάλι στην καρδιά του Χριστού αρνούμενη τον δηλητηριασμένο..καρπό.Μην ¨στεκεστε¨ στις υψηλες συναντησεις ιερωμενων και (οιονει) πρωθυπουργου..Μεινετε εκει μεσα στη καρδια σας, παρεα με τον μονο που μπορει να της χαρισει την ¨ιαση¨ …Χαιρετε.