RSS Feed

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ..ΚΙ ΙΣΩΣ ΕΥΤΥΧΕΙΣ..

Αποτέλεσμα εικόνας για αρνητικα συναισθηματα

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για αρνητικα συναισθηματα

 

Μιλωντας μ εναν αγαπητο   φιλο , για την τραγικη, κατά την αποψη του παντα, κατασταση της χωρας μας, και κατ επεκταση ολου του κοσμου, ενοιωσα οτι τον αφησα φορτισμενο με εξοχως αρνητικα συναισθηματα, μια και πιστευει ακραδαντα  ότι τιποτα δεν μπορει να σωσει αυτόν τον τοπο.Αυτο εγινε η αφορμη για τα ακολουθα.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για συνομιλώντας με καποιον

 

Κάθε φορά που συνομιλώντας με καποιον, κάνετε σκέψεις φορτισμένες συναισ-θηματικα, του περνατε  ένα ¨ομοίωμα¨ του εαυτού σας, μιαν υλοποιημένη εικόνα της σκέψης σας. Τοχουμε ξαναπει πως κάθε σκέψη ή κάθε συναίσθημα μας, υπάρχει σαν μία ¨ηλεκτρομαγνητική ενεργειακή μονάδα¨. Οσο εντονότερη η σκε-ψη τοσο εντονοτερη η υλοποιημενη μορφη της.Μια νοερη εικονα, πχ. Η πτωχο-ποιηση μας που επιχειρείται από καποιους, συνοδευμένη από δυνατό συναίσθημα ας πουμε από υπερμετρο φοβο,γινεται ο καμβας  πάνω στον οποίο δημιουργειται κάτι υλικό ,ας πουμε ενας¨όγκος¨ Η ένταση του συναισθήματος ή της σκέψης ή της εικόνας είναι ο παράγοντας,που καθορίζει την υλοποίησή της.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για αρνητικα συναισθηματα

 

Η ένταση αποτελει το ¨εφαλτήριο μετασχηματισμου ¨της ηλεκτρομαγνητικης ενέργειας. Ετσι , ή καπως ετσι,σκέψεις και συναισθήματά,δημιουργούν την καθημερινη πραγματικότητά μας, στηνοντας στον εγκέφαλο μας¨νευρωνικά¨δί-κτυα. Γνωριζουμε πλεον πως δεν ειμαστε τιποτα λιγοτερο απο¨δεσμιοι¨αυτων των νευρωνικων δικτυων, που ο ¨εγκεφαλος μας¨,Αλλιως θα τον λεγαμε ¨νου¨ Λογικη , διανοια κ.ο.κ δημιουργει για λογαριασμο μας, βοηθουμενος απ τις εντονες αρνητικες ή θετικες σκεψεις μας , τους λεμε και¨λογισμους¨.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για συνομιλώντας με καποιον

Ετσι λοιπον,Κάνοντας επανειλημμένως τις ίδιες σκέψεις, ¨παγιωνουμε¨ τις συν-δέσεις, στο νευρωνικό δίκτυο του εγκεφάλου μας ,και ενεργούμε συνεχώς κατά τον ίδιο τρόπο.Κι όμως μπορουμε να αναπρογραμματισουμε αυτή τη σύνδεση των νευρωνων και να εγκαταστήσουμε μια καινούργια. Με το να αλλαξουμε τις σκε-ψεις μας, να αποκτησουμε μιαν  ειλικρινή πίστη ότι θα μπορεσουμε να γίνουμε αυτό που ξεκιναμε να¨πιστευουμε¨ https://kosmaser.wordpress.com/2016/11/24/14393/ 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για συνομιλώντας με καποιον

 

Κάθε συνειδητή σκέψη μπορεί να θεωρηθεί επιλογή, σε κβαντικο επιπεδο  και να αλλαξει προοπτικη στη ζωη μας.Ελεγχοντας  τις προθέσεις μας, μαθαινουμε να ζουμε αυτό που λεμε αγαπη για τον αλλον και τον εαυτο μας.Ζωντας τωρα την αγαπη, αργα αλλα σταθερα, βιωνουμε την μονη πραγματικοτητα που εκτεινεται πανω και περα απ τα καθημερινα προβληματα μας.Ξερουμε που βαδιζουμε, και σε ποιον κοσμο θελουμε να ζησουμε.Και γενναται αμεσα το ερωτημα.Πως μπορούμε να ¨ελέγχουμε συνεχώς¨ τις σκέψεις μας και να επιτρέπουμε μόνο στις θετικές να εκφραστούν.Κι εδώ είναι το σημειο αναφορας θα το λεγαμε και  μυστικό της ζωής, διότι, εφ’ όσον οι σκέψεις μας καθορίζουν απόλυτα τη ζωή μας, αν μπορεσουμε να τις ελέγχουμε, θα πορευτουμε στη ζωη μας ευτυχισμένοι και επιτυχημένοι.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για αρνητικα συναισθηματα

 

Η¨Λυδια Λιθος¨ της ποιότητας των σκέψεων μας, είναι τα συναισθήματα. Αν αισθανόμαστε ωραία, είμαστε ευχαριστημένοι  για ο,τιδηποτε , τότε, λειτουρ-γουμε αυτοματα σε ανώτερες συχνότητες.Βλέπουμε τα πάντα όμορφα και ο νους μας ¨αναγκαζει αγαπητικα, αυθορμητα ¨στο να κανουμε  θετικές, δημιουργικές σκέψεις και παραμενει  αισιόδοξος επικεντρώνοντας την προσοχή του σ’ αυτά που θέλουμε, ζητουμε, παρακαλουμε  να μας συμβούν.Κι εδώ εντάσσεται η μεγαλη αξια της¨προσευχης¨και της επικλησης του Ονοματος του Χριστου.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για αρνητικα συναισθηματα

 

Όταν όμως αισθανόμαστε άσχημα, εχουμε αρνητικά συναισθήματα, τότε ο νους μας κάνει ¨αρνητικές σκέψεις¨. Όταν αισθανόμαστε άσχημα αμφιβάλλουμε για την θετική έκβαση των στόχων μας και κατ’ αυτό τον τρόπο συγκεντρώνουμε την προσοχή μας σ’ αυτό που φοβόμαστε, δηλαδή στη μη εκπλήρωσή τους. Άρα φροντιζουμε να αισθανόμαστε πάντα ωραία, να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να μας κάνει να αισθανθούμε άσχημα, να σκεπτόμαστε πάντα το καλό, να αποφεύγουμε την κριτική, ή να απαντούμε σε κριτική

 

Αποτέλεσμα εικόνας για αρνητικα συναισθηματα

 

Συμπέρασμα:

Ο,τιδήποτε σκεπτόμαστε, σ’ ο,τιδήποτε συγκεντρώνουμε την προσοχή μας, μπορει  να γινει πραγματικότητα.Όταν η σκέψη μας ¨ντυνεται ¨με δυνατα συναισθήματα , ας πουμε αγαπη  , παίρνει περισσότερη δύναμη.Όσο πιο έντονα είναι τα συναισθήματα που συνοδεύουν τις σκέψεις μας, τόσο πιο πολύ αυξάνονται οι πιθανότητες για να γίνουν πραγματικότητα.Τα θετικά, γεμάτα αγάπη, συναισθήματα, εναρμονισμένα με την Δυναμη της ¨Μονολογιστης ευχης¨, μας βοηθούν να κανουμε κυριολεκτικα θαυματα, με πρωτο τον εαυτο μας.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για αρνητικα συναισθηματα

 

 

Εκείνο όμως που ισχυροποιεί ακόμη τη σκέψη μας και την κάνει πραγματικότητα είναι η προσδοκία μας, η βεβαιότητά μας ότι η σκέψη αυτή θα γίνει σίγουρα πραγματικότητα. Η συνείδησή μας μπορεί να επιθυμεί κάτι, αλλά όμως αν το υποσυνείδητό μας διαφωνεί, το οποίο πάντα κυριαρχεί του συνειδητού, δεν πρόκειται να πετύχουμε τίποτα. Όλη η προσπάθειά μας είναι να επαναπρο-γραμματίσουμε το υποσυνείδητό μας και να το εναρμονίσουμε με τους νέους στόχους μας, για μια νέα ζωή, γεμάτη υγεία, πληρότητα, ευημερία και ευτυχία που θέλουμε να ζήσουμε.Άρα Η συνεχής επανάληψη ¨μιας σκέψης¨ συνοδευόμενη από έντονα θετικά συναισθήματα και η με απόλυτη βεβαιότητα προσδοκία ότι θα υλοποιηθεί, είναι οι παράγοντες που κάνουν τη σκέψη μας πραγματικότητα. Χαιρετε 

σ.σ.Παρακαλω θερμα,ακουστε την Ουγγρικη ραψωδια του Λιστ.μπορει να σας βοηθησει να κατανοησετε την ουσια ολων των παραπανω.

.https://kosmasserafetinidis.wordpress.com/2014/03/01/

 

 

Advertisements

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: