ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΜΥΤΗ ΣΚΕΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ..

Αποτέλεσμα εικόνας για βουλωμενη μυτη

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΣΜΑΣΕΡ ΕΙΚΟΝΕΣ

Το αλατονερο ειναι  πανακεια, αρκει να το εκτιμας και να ξερεις να το μεταχειριζεσαι σωστα. Τα διαλύματα του ανάλογα με την περιεκτικότητα τους σε αλάτι NaCl διακρίνονται σε ισότονα που σημαινει πως το NaCl που περιεχουν είναι ίδια ποσοτητα με μ αυτό που έχουμε στον οργανισμό μας. 

Δηλαδη. 0,9% και σε υπέρτονα όπου η συγκέντρωση σε NaCl είναι πάνω από 0,9%,δηλαδή, μεγαλύτερη από την αντίστοιχη συγκέντρωση που φυσιολογικά έχουμε στο σώμα μας.

Αλατόνερο: Ποια τα οφέλη και Ποιες οι παρενέργειές του; - Προϊόντα της Φύσης

Ενώ τα ισότονα διαλύματα, είναι κατάλληλα για τον καθαρισμό των ρινικών κοιλοτήτων.Δεν έχουν όμως  αποσυμφορητική δράση σε μια βουλωμένη μύτη διότι περιέχουν την ίδια συγκέντρωση  NaCl 0,9% με τους ρινικούς ιστούς.

Από την άλλη, τα υπέρτονα διαλύματα  αποσυμφορούν τη βουλωμένη μύτη, λόγω της μεγαλύτερης συγκέντρωσής τους σε NaCl, σε σχέση με τους ρινικούς ιστούς και θεωρούνται  φυσικά αποσυμφορητικά, ενώ παράλληλα  καθαρίζουν τη ρινική κοιλότητα. Όταν το υπέρτονο διάλυμα, έρθει σε επαφή με τον φλεγμαινοντα  ρινικό βλεννογόνο, Προκαλεί Μεταφορά της περίσσειας νερού από τον βλεννογόνο προς την ρινική κοιλότητα μέσω του φυσικού μηχανισμού της ώσμωσης με αποτέλεσμα την αποσυμφόρησή της βουλωμένης μύτης και την αραίωση  της παχύρρευστης βλέννας που έχει συσσωρευθεί σ αυτήν. 

Αποτέλεσμα εικόνας για βουλωμενη μυτη

Με λίγα λόγια  τα υπέρτονα διαλύματα  υπερέχουν σε σχέση μετα ισότονα στο ότι αποσυμφορούν τη φραγμένη ρινική κοιλότητα με φυσικό τρόπο.Και ως γνωστόν ανοιχτή μύτη εκτός από ελεύθερη αναπνοή σημαίνει και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Να που τελειωσαμε με το διάλυμα.Και πως το βαζουμε στη ρινικη μας κοιλοτητα ; μ ένα παλιο κινεζικο κόλπο το Νετι ποτ.Ενα διαφοροποιημενο τσαγιερό, που ενιει μεθοδικα το αλατουχο υπερτονο διαλυμα στη ρινικη μας κοιλότητα και μας χαρίζει μιαν απιθανη μακαριοτητα.

Εννοειται οτι υπαρχουν και αλλοι πιο συγχρονοι τροποι. Ψαξτε θα τους βρειτε παντου.

Χαιρετε.

Χρήσεις | Nasopure®

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

Σχολιάστε