RSS Feed

IN THE W I N D M I L L S OF OUR MINDS..THERE IS F A I T H AND PAIN..

Enfants de tous pays-F_003-1

copyright   http://kosmaser.wordpress.com/

Ε ί μ α σ τ ε   ο,τι σκεπτομαστε. Δεν βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι,αλλά όπως μας κ ά ν ο υ ν   οι σκέψεις μας, να τα βλέπουμε.Για χρόνια πιστεύαμε ότι τα γ ε γ ο ν ό τ α, (όχι οι σκέψεις ), είναι ότι πιο ρεαλιστικό υπάρχει. Η σ κ έ ψ η  είναι αυτή από όπου αρχίζουν τα πάντα. Κρίνουμε αναλύοντας το αποτέλεσμα των ενεργειών μας ή των ενεργειών των άλλων, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη την π ρ ο έ λ ε υ σ η  της σκέψης. Οι σκέψεις δημιουργούν την πραγματικότητα ό,τι σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε γίνεται καθρέφτης αυτού που γ ι ν ό μ α σ τ ε   τελικά, και φυσικά της δυστυχίας μας 

Διαθέτουμε  τις λύσεις για όλα τα προβλήματα μας. Ανάλογα Με Την Ένταση της π ί σ τ η ς   σ τ ο ν  ε α υ τ ό   μας..

Κάθε ένας μας διαθετει φοβερές δυνάμεις μέσα του.

 

 

Enfants de tous pays-F_047-1

 

( απ τη στιγμη που διαθετει  π ί σ τ η   δεν εχει σημασια να  ειναι μικρη μεγαλη αφθονη ή ελαχιστη.Αρκει να υπάρχει και να ειναι α κ λ ό ν η τ η. Οπως ας πούμε η πιστη ενος τετράχρονου κοριτσιου, που ξέρω, που δεν δέχεται επ ουδενί να δοκιμάσει σοκολάτα.Μπαίνει στο ζαχαροπλαστείο και στεκεται στην άκρη.)

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για σοκολάτα

 

Παρόλα αυτά,  επιλέγουμε την την κριτική και αρνητικότητα.Πρεπει να ξερουμε πως Τα πάντα γ υ ρ ί ζ ο υ ν   πίσω σε μας. Όλα αυτά που     ε κ π έ μ π ο υ μ ε  στο περιβάλλον μας  σκέψεις, λόγια,  συναισθήματα, επιθυμίες,τα πάντα γυρίζουν πίσω σε μας, μ ο,τι αυτό συνεπάγεται για την ισορροπια μας ψυχικη  και σωματικη.Επιπλέον, η αρνητικότητα, η επιθετικότητα, η διαμάχη, ( γιατί οχι ) το μ ί σ ο ς, ο θυμός (ακόμη και όταν δεν εκφράζονται αλλά διατηρούνται στο υποσυνείδητοβοηθούν στη σταδιακή μετατροπή τους σε μια πραγματικη καταστροφη οχι του άλλου, αλλα τη δ ι κ ή  μας..

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Διαπληκτισμοί

Διαπληκτισμοί, κ ο υ τ σ ο μ π ο λ ι ά, ζήλιες, εκδίκηση και κάθε άλλο αρνητικό συναίσθημα εκπέμπουν ήσυχα, αργά, μεθοδικά, μια τεράστια δυναμικη, που μολύνει το περιβάλλον. Μολύνει το περιβάλλον μας, αλλά πρωτους εμας τους ίδιους. Ο πιό ισχυρός καταστροφικός σύνδεσμος με το παρελθόν διατηρείται από μίαν α σ υ γ χ ώ ρ η τ η   θλίψη. 

 

 

mundo ni_os_022 

 

 

Κάθε αρνητική ενέργεια σε κάτι, σ τ ρ ε φ ε τ α ι   εναντίον μας.Δεν καταλήγουν πάντα όλα τα πράγματα όπως τα περιμένουμε. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο φόβος, η ανησυχία  και το άγχος, κάνουν τη ζωή πιο περίπλοκη και να μας κρατούν μακριά από την επιτυχία,μη έχοντας πρόσβαση στις πραγματικές εσωτερικές μας δυνάμεις,που φαλκιδευονται απ την έλλειψη πίστης, και την  υπαρξη ενος αδικαιολόγητου φόβου για τον θανατο.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Διαπληκτισμοί

 

Πρέπει να αλλάξουμε τις σκέψεις μας, ή καλύτερα να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε συνεχώς ε π ι θ ε τ ι κ ά    δίχως να ζούμε στο παρόν, ξεχασμένοι συνεχώς σ ένα παρελθόν που έχει τελειώσει  ή σ ένα αύριο που πιθανό να μην συμβεί ποτέ. 

 

 

 

Στην πραγματικότητα η θ ε τ ι κ ή   σκέψη προέρχεται από  την καθόλου σκέψη που παραμερίζεται με τη σ ω σ τ η  τακτική.Δεν είναι λίγες οι φορές όπου τα αισθήματα της ανασφάλειας και της ανησυχίας εμφανίζονται λόγω αυτών ακριβώς των αρνητικών σκέψεων που κάνουμε.Στη συνέχεια, η στάση που έχουμε  επηρεάζει την πραγματικότητα,και ναμαστε μεσα στη δυστυχια..

 

 

435ee-c38ee280a2c38ec2b9c38ec2bac38fc592c38ec2bdc38ec2b11

 

 

Επιπλέον, μερικές φορές, οι πεποιθήσεις μας μπορεί να έχουν ένα ισχυρά ενοχλητικό χαρακτήρα, εάν οι εμπειρίες της ζωής μας ενισχύουν ορισμένα δυσλειτουργικα πιστευω.Όλα αυτά μπορουν ακόμα και να εμποδίσουν την όποια  εξέλιξή μας.Ειναι εύκολο και πολυ απλό  για μας , να αφήσουμε τον εαυτό μας να καθοδηγείται από  αρνητικές σκέψεις.Φαινεται αστείο να το αναφέρουμε αλλά απο μελετες προέκυψε πως κανουμε καθημερινά, περίπου 70.000 αρνητικές σκέψεις τις οποίες ειναι πολύ δύσκολο , αν οχι ακατορθωτο,να δοκιμάσει κανείς να ελέγξει.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Διαπληκτισμοί

Δοκιμάστε να σταματήσετε, για λίγα δευτερόλεπτα, να σκεπτεσθε σε ποια καταντια μας εφερε το πολιτικό συστημα,και θα το διαπιστώσετε.Ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσουμε όλη αυτή την αρνητικότητα που δημιουργείται με τις συνεχόμενες σκέψεις είναι απλά να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε. Όταν σταματάμε τις σκέψεις μας ,όλα παίρνουν σιγά-σιγά το δρόμο τους ήρεμα δίχως πίεση.Δεν ειναι ευκολο, ομως δεν ειναι κι ακατόρθωτο να προσπαθούμε πραγματικά να ζούμε την κάθε στιγμή, δίχως να τη δηλητηριάζουμε με σκέψεις που αφορούν το παρελθόν ή το μέλλον.Να νιώθουμε πραγματικά την κάθε  ενέργεια που κάνουμε τωρα,σε όλο μας το σώμα και να μην αφήνουμε πλέον όλα να γίνονται εικονικά στο κεφάλι και στις σκέψεις μας.Ελάτε να σας δείξω έναν απλό  πρακτικό ευκολο κι απαράδεκτο για πολλους τρόπο να χαλαρώσετε,να διωξετε τις αρνητικές σκέψεις και παραλληλα να προσφέρετε ευεργεσία στον οργανισμό σας.

Μόλις νοιωσετε να¨φορτωνετε¨με κακές σκέψεις Μην κάτσετε να ¨κουβεντιάσετε¨μαζί τους Κάντε ένα πείραμα.

 

 

Πάρτε αγνο παρθενο λάδι, αυτό του φαγητού και ανεπεξεργαστο αλάτι,που θα βρειτε στη Βαρβακειο.Χτυπείστε το λιγο σ εναγουδι και μετα ¨παντρέψτε το¨ με το λάδι. Ανακατέψτε καλά.Μπείτε στη μπανιέρα σας..Καθιστε σίγουρα σ ενα σταθερό σκαμνακι  ( προσοχή το λάδι γλυστρα ασχημα) και απλώστε το μιγμα παντου,κάνοντας ταυτόχρονα μασαζ  απαλό ή σκληρο, δική σας υπόθεση  Οταν λέμε παντου εννούμε παντου κεφάλι σωμα περιγεννητική χωρα, ποδια

 Στη συνεχεια ξεβγαλθείτε με χλιαρό νερό, και μετα μια σαπουναδα με πράσινο σαπούνι.Βγαίνοντας απ την μπανιέρα, στοιχημα θαχετε ξεχασει τις τοξικές σκεψεις που είχατε μόλις πριν λιγη ώρα.

 

 

Δ ε ι τ ε  εδω.https://ihthielaio.wordpress.com/2014/07/05/

Μην ξεχνάτε πως ότι έγινε στο παρελθόν έγινε και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. ( μπορουμε ομως να το ξεχασουμε.) Ούτε και μπορούμε να κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον καθώς πολλά από αυτά δεν θα γίνουν πράξη ποτέ. Φυσικά θα κάνουμε  καποια πλάνα, αλλά δίχως άγχος και αγωνία, καθώς τα αποτελέσματα δεν θα είναι τελικά τα επιθυμητά. 

 

 

b7a8f-fc1da7257992fc36032e11db3df7a664_l

Οτιδήποτε Γίνεται Δίχως Άγχος, Πίεση, Αγωνία  έ χ ε ι  πολλές ελπίδες να επιτύχει.Τωρα ξέρετε.Καντε μια δοκιμη.Ενα πείραμα.Σκεφτείτε για μια στιγμη τον εαυτό σας στο μοιραιο αεροπλάνο…

Χαιρετε.

copyright   http://kosmaser.wordpress.com/

Advertisements

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

One response »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: