RSS Feed

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ..

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ψηφιακη ..Αθανασια

 

Ψηφιακη Αθανασια μέχρι το 2045 υπόσχεται  ο διευθυντής μηχανικής της Google.

Στο άμεσο μέλλον θα μπορούμε να φορτώνουμε τις αναμνήσεις, τις γνώσεις και τις σκέψεις μας σε υπολογιστές, εξασφαλίζοντας ψηφιακή αθανασία, όπως υποστήριξε ο διευθυντής μηχανικής της Google Ρέι Κάρζγουελ.

Οπως αναφέρει σχετικό άρθρο  της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, ο Κάρζγουελ , μιλώντας στο Διεθνές Συνέδριο Global Futures 2045,  στη Νέα Υόρκη, υποστήριξε ότι μέχρι το 2100 

τα β ι ο λ ο γ ι κ ά   μέρη του σώματος θα έχουν αντικατασταθεί πλήρως από μηχανικά, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι μέχρι το 2045 θα είμαστε σε θέση να φορτώνουμε όλα τα δεδομένα του εγκεφάλου μας σε υπολογιστές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτή η εμμονή του Ντμίτρι Ιτσκοβ,  να μεταφέρει τον εγκέφαλό του σε ρομποτικό σώμα, με οδηγεί στο να κάνω μιαν αναφορά διαφορετική μεταφορά, που συνέβει πριν 2000 χρόνια,  αυτή του ..Αγίου Πνεύματος, στους Αποστόλους του Χριστού, δώδεκα αρχικά και εβδομήντα αμέσως μετά)Ο Χριστός, πριν τη Σταύρωσή Του είχε πεί ότι θα στείλει το Άγιο Πνεύμα.  ¨Σάς συμφέρει να φύγω Εγώ. Αν δεν φύγω Εγώ,  δεν θα έλθει ο Παράκλητος (τό Άγιο Πνεύμα)¨…  Αυτό, λοιπόν, το οποίο υποσχέθηκε ο Χριστός, συνέβη την ήμερα της Πεντηκοστής. 

 

 

Ενώ ήταν όλοι συγκεντρωμένοι σ ένα υπερώο στην Ιερουσαλήμ ,ξαφνικά ακούστηκε βροντή απ’ τον ουρανό , και φάνηκε το Άγιο Πνεύμα όμοιο με πύρινες γλώσσες,και κάθισε σε καθέναν απ’ αυτούς.Κάθισε όχι μόνο στους δώδεκα Μαθητές, αλλά και στους εβδομήκοντα.Αμέσως  Ο κάθε Απόστολος καταλάβαινε και μιλούσε τη γλώσσα κάθε άλλου έθνους.Ήταν τόσο παράξενο και πρωτόγνωρο αυτό,  ώστε οι συγκεντρώμένοι, Πάρθοι, Μήδοι κι Ελαμίτες,  οι όποιοι προ ολίγου είχαν αιχμαλωτισθεί από τον Αντίοχο νόμισαν ότι οι Μαθητές ήσαν μεθυσμένοι.  

 

 

Ο ερχομός Του Αγίου Πνευματος..σήμαινε τη συμφιλίωση του Θεού  με το ανθρώπινο γένος, κι ή συμφιλίωση αυτή έγινε δια του Υιού  Το Άγιο Πνεύμα κατέβηκε με τη μορφή πυρίνων γλωσσών, για να δείξει τη συγγένεια Του με τον Ζώντα Λόγο,  Χριστό.  Ή ακόμη, για να δείξει ότι οι Απόστολοι επρόκειτο να διδάξουν  και να οδηγήσουν με τη γλώσσα όλα τα έθνη.

 

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ψηφιακη ..Αθανασια

 

 

 

Οι γλώσσες ήταν πύρινες, για να δείξει ότι ο Θεός είναι πυρ ανάλισκον  που.. καθαρίζει, όπως ή φωτιά. Οι γλώσσες φάνηκαν χωριστά πάνω απ’ τον καθένα για να δειχθούν έτσι τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος, τα όποια μοιράζονται στον καθένα.Ο ερχομός του Αγ. Πνεύματος έγινε ήμερα εορτής, για να είναι πολλοί άνθρωποι συγκεντρωμένοι, και να μπόρεση το γεγονός αυτό να γίνει γνωστό παντού. Το Άγιο Πνεύμα δόθηκε τρεις φορές με διαφορετικό τρόπο απ’ το Χριστό στους Μαθητές Του. Την πρώτη φορά πριν απ’ το Πάθος Του, αλλά πολύ αμυδρά. Πάλι, μετά την Ανάσταση Του ο Χριστός ( όντας πλέον το Δεύτερο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, που έχει την ιδιότητα να ¨πέμπει¨ το Πνεύμα..) με εμφύσημα είπε στους Μαθητές Του πιο καθαρά:¨Λάβετε Πνεύμα Άγιον…¨.

 

 

 

 

 

 

Και τώρα ξεκάθαρα και ολοφάνερα τους έστειλε το Άγιο Πνεύμα.Ή για να το πούμε καλύτερα, Αυτό, το Άγιο Πνεύμα κατέβηκε,  φωτίζοντας πιο τέλεια και αγιάζοντας τους Αποστόλουςκαι μέσω αυτών έκανε δική Του ολόκληρη πραγματικά την οικουμένη..Τώρα πώς συμβιβάζεται η εμμονή του ρώσου  δισεκατομμυριούχου ,που είναι διατεθειμένος να ξοδέψει αμύθητα ποσά προκειμένου να επιτύχει….τη διατηρησιμότητα της συνειδήσεώς του, τη στιγμή που αυτή διδεται…εντελώς δωρεάν και απλά..είναι αυτό που λέμε, κοντά στο νού κι η γνώση..Μην ξεχνάμε οτι η Μακρινή μας  Εύα, τα είχε όλα , όμως ξεγελάστηκε κι έτσι ξεκίνησε ο μακρύς δρόμος της πορείας μας μέσα στον χρόνο…..μερος της οποίας είναι κι η ανακοίνωση του μηχανικού της φοβερής google που είδαμε στην αρχή..Χαίρετε..

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ψηφιακη ..Αθανασια

Advertisements

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: